rotterdamse vrijeschool voor voortgezet onderwijs
vwo, havo, vmbo-tl

snowtrip 2020

Inschrijfformulier snowtrip 2020

Jaarlijks organiseren we in de voorjaarsvakantie een Snowtrip voor leerlingen vanaf klas 9.
We zullen dit jaar vertrekken in de avond van vrijdag 21 februari en terugkeren in de middag van zaterdag 29 februari. Op Snowtrip kan je kiezen of je wilt gaan skiën of snowboarden. Je wordt ingedeeld bij een begeleider op jouw eigen niveau, je kan dus ook gewoon mee als je het nog moet leren. Buiten de dagen op de piste om zijn er vaak ook nog leuke avondactiviteiten. Het thema voor die avonden is dit jaar: Temptation Snowtrip Vips.

Waar gaan we naartoe?
Aan het begin van het Zillertal ligt het skigebied Hochzillertal-Hochfügen. De
toegangen tot de skigebieden bevinden zich in Fügen, Kaltenbach en Hochfügen. Het gebied bied je prachtige en afwisselende pistes, snelle en moderne liften en pistes die reiken tot een hoogte van 2400 meter waardoor je van december tot april gegarandeerd kunt skiën. We logeren in Gasthof Daum in Fügen waar we zowel ontbijt, lunchpakketjes en diner zullen krijgen. Alle kamers hebben televisie en een balkon of terras. De kamers beschikken over een eigen badkamer met bad/douche en toilet.

Aan leerlingen vanaf klas 9 wordt een brief verstuurd meer meer informatie.

update

Ook dit jaar was de Snowtrip weer binnen enkele minuten helemaal uitverkocht. Over ongeveer drie maanden zullen M. Boone en J. Raadsen met de Snowtrippers naar Oostenrijk vertrekken. Was je dit jaar helaas te laat? Dan hopen we dat je het volgend jaar nog eens probeert!